Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 4.6g16kcal0.3g3.3g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali41g8.7kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Peurapaisti, käsittelemätön26g26kcal5.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g119kcal13.2g11.4g2g2.4g
Valittu annoskoko78g60kcal6.6g5.7g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal3.3g2.9g0.5g0.6g
Arvot/100g100g76kcal8.5g7.3g1.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531