Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha37g61kcal6.9g0g3.7g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g27g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g9g32kcal0.6g1.8g2.5g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g1.8g7.5kcal0.1g0g0.5g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g218kcal15.8g7g13.6g0g
Valittu annoskoko78g109kcal7.9g3.5g6.8g0g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal4g1.8g3.4g0g
Arvot/100g100g140kcal10.1g4.5g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006