Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Maissi, pakaste (Spar) 200g2.5g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g9g22kcal1.4g0.9g1.4g0.1g
Makaroni, tumma 7.4g27kcal1g4.9g0.2g0.4g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto1g1.9kcal0g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g142kcal5.6g20g3.8g1.8g
Valittu annoskoko78g71kcal2.8g10g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal1.4g5g1g0.5g
Arvot/100g100g91kcal3.6g12.8g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735