Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g24g4.7kcal0.3g0.7g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Herne 7g4.9kcal0.4g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 29g96kcal3g19.5g0.3g1g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal12.6g42g3.6g2.4g
Valittu annoskoko78g129kcal6.3g21g1.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g65kcal3.2g10.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g165kcal8.1g26.9g2.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844