Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 30g16kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 35g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g38kcal3g0.2g2.9g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g254kcal15.8g8.4g18.4g0.6g
Valittu annoskoko78g127kcal7.9g4.2g9.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4g2.1g4.6g0.2g
Arvot/100g100g162kcal10.1g5.4g11.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023