Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)21g153kcal0g0g17g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 14g127kcal0g0g14.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g590kcal4.6g2.6g62.8g0g
Valittu annoskoko78g295kcal2.3g1.3g31.4g0g
Annoskoko puolitettuna39g148kcal1.2g0.7g15.7g0g
Arvot/100g100g378kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880