Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Sokeri16g64kcal0g15.8g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal0.8g38.2g0.2g1.6g
Valittu annoskoko78g84kcal0.4g19.1g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal0.2g9.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878