Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g14g105kcal0g0g11.6g0g
Sokeri12g50kcal0g12.4g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl12g16kcal1.6g0.1g1.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)28g88kcal4.8g15.3g0.8g3.7g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Marianne crush 150g10g43kcal0.1g8.5g0.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g610kcal13g74g28.6g7.8g
Valittu annoskoko78g305kcal6.5g37g14.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna39g153kcal3.3g18.5g7.2g2g
Arvot/100g100g390kcal8.3g47.3g18.3g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622