Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)8.2g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g5.9g4.4kcal0.3g0.7g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus3.3g11kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g17g10kcal0.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g91kcal6.6g10.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko78g45kcal3.3g5.2g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal1.7g2.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g58kcal4.2g6.6g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196