Pikku-vaniljaviinerit

Lehtitaikinalevyt leikataan kolmeen osaan.

Vaniljakastike valmistetaan 1/2 nesteellä (2dl maitoa per pussi) ja annetaan seista 10min jääkaapissa.

Taikinanpalalle lisätään vaniljakastikettakastiketta ja hillosilmä, voidellaan munalla ja koristellaan raesokerilla.

Uunissa 225 asteessa kunnes kullanruskeita.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyt Pirkka, 500 g 6 levyä46g163kcal3g15.3g10.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl2.7g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Vaniljakastikejauhe, kevyt, 1 pss 22 g (Blå band), annos 22g2g11kcal0g1.3g0.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 19g7.9kcal0.6g0.9g0.2g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Aprikoosimarmeladi (Saarioinen)6g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g413kcal8g45.2g22.6g0g
Valittu annoskoko78g206kcal4g22.6g11.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g103kcal2g11.3g5.7g0g
Arvot/100g100g265kcal5.1g29g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186587