Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%14g24kcal2.9g0g1.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g10g5.6kcal0.2g1.2g0g0g
Punajuuri 9g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 4.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g3.1g8.2kcal0.5g0.1g0.6g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g93kcal7.8g4.2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko78g47kcal3.9g2.1g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g23kcal2g1.1g1.2g0.2g
Arvot/100g100g60kcal5g2.7g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114