Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President16g42kcal3.1g0.1g3.3g0g
Kesäkurpitsa33g5.5kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g24g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 4.1g8.7kcal1.3g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g137kcal9.2g3.6g9.6g1g
Valittu annoskoko78g68kcal4.6g1.8g4.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal2.3g0.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663