Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g36g61kcal6.8g0g3.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore11g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g22g5.6kcal0.3g1g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl4g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g167kcal14.6g3.4g10.2g0.4g
Valittu annoskoko78g83kcal7.3g1.7g5.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal3.7g0.9g2.6g0.1g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822