Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA41g73kcal8.1g0g4.5g0g
Mustapippuri 0.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.6kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g241kcal18.2g7.4g15g1g
Valittu annoskoko78g121kcal9.1g3.7g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal4.6g1.9g3.8g0.3g
Arvot/100g100g154kcal11.6g4.7g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124