Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali46g10kcal0.5g1.6g0.1g1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 20g46kcal3.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 5.7g8.3kcal0.2g1.8g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Siirappi 2g6kcal0g1.5g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g154kcal9.2g10.6g8.2g2.2g
Valittu annoskoko78g77kcal4.6g5.3g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.3g2.7g2.1g0.6g
Arvot/100g100g99kcal5.9g6.8g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188708