Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl10g12kcal1.2g0g0.8g0g
Sokeri 14g56kcal0g13.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Maito, Kevyt10g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g351kcal6.2g51g12.6g2.6g
Valittu annoskoko78g176kcal3.1g25.5g6.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g88kcal1.6g12.8g3.2g0.7g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149