Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.3kcal0.1g0.8g0.1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g10g8.9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g10g8.9kcal0.6g1.5g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow10g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal6.4g9g2.4g0g
Valittu annoskoko78g41kcal3.2g4.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.6g2.3g0.6g0g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.8g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151