Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 32g103kcal8.6g0g7.7g0g
Sipuli 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)3.6g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 3.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g234kcal18.6g3.6g15.8g1.2g
Valittu annoskoko78g117kcal9.3g1.8g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal4.7g0.9g4g0.3g
Arvot/100g100g150kcal11.9g2.3g10.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190490