Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g0.5g2kcal0g0.1g0.2g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g0.7g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Chilikastike original, Felix1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Paprika punainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g11g23kcal1.3g0.3g1.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaton 3.3g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g87kcal3.4g6.6g4.4g1.2g
Valittu annoskoko78g44kcal1.7g3.3g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal0.9g1.7g1.1g0.3g
Arvot/100g100g56kcal2.2g4.2g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030