Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow7.1g24kcal0.9g5g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 9g4.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vehnälese 0.9g2.2kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g101kcal2.2g21.4g0.2g1.6g
Valittu annoskoko78g50kcal1.1g10.7g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g25kcal0.6g5.4g0.1g0.4g
Arvot/100g100g65kcal1.4g13.7g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069