Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)44g141kcal4.4g27.7g1g6.1g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.6g0.3g0.8g
Ohrajauho 2g6.6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Siirappi, tumma4.4g14kcal0g3.2g0g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g544kcal14g97.6g9.2g14.2g
Valittu annoskoko78g272kcal7g48.8g4.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna39g136kcal3.5g24.4g2.3g3.6g
Arvot/100g100g348kcal9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154