Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g14g57kcal0g14g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta14g49kcal1.8g9.6g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g336kcal6.8g52.2g10.6g2g
Valittu annoskoko78g168kcal3.4g26.1g5.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g84kcal1.7g13.1g2.7g0.5g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210