Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 6.8g5.5kcal0.1g1.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu21g27kcal3.8g0.5g1.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti7.9g14kcal0.2g0.9g1.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g11g12kcal1.9g0.2g0.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P13g7.9kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g159kcal12.8g11.8g6.4g1g
Valittu annoskoko78g80kcal6.4g5.9g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal3.2g3g1.6g0.3g
Arvot/100g100g102kcal8.2g7.6g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852