Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%12g20kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 30g8.2kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g64kcal5.6g3.2g3g1.6g
Valittu annoskoko78g32kcal2.8g1.6g1.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal1.4g0.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g41kcal3.6g2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648