Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)17g58kcal2.1g11.9g0.2g0.5g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g16g43kcal2.3g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g22g12kcal0.7g1.4g0.4g0g
Basilika, tuore1.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g265kcal13.4g27.6g10.8g1.6g
Valittu annoskoko78g133kcal6.7g13.8g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal3.4g6.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g169kcal8.6g17.6g6.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265