Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g41g69kcal7.7g0g4.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2g6.3kcal0.3g1.1g0.1g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g169kcal16.2g2.6g10.2g0.6g
Valittu annoskoko78g85kcal8.1g1.3g5.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal4.1g0.7g2.6g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.4g1.7g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014