Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g22kcal2.5g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste13g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g80kcal6g6.6g3g1g
Valittu annoskoko78g40kcal3g3.3g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.5g1.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g51kcal3.8g4.2g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355