Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)6.6g21kcal0.8g4.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 33g42kcal6.8g0g1.6g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.3g5.3kcal0.3g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.3g3.8kcal0.7g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g179kcal18.8g12g5.8g2.2g
Valittu annoskoko78g89kcal9.4g6g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal4.7g3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g114kcal12g7.7g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550