Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g12g22kcal2.9g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)17g12kcal2g0.6g0.2g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g186kcal12.6g3.4g13.8g1g
Valittu annoskoko78g93kcal6.3g1.7g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3.2g0.9g3.5g0.3g
Arvot/100g100g119kcal8g2.2g8.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769