Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto4.1g11kcal0.8g0g0.9g0g
Purjosipuli 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)12g17kcal2.6g0g0.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow6.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g88kcal8.4g1g5.4g0.4g
Valittu annoskoko78g44kcal4.2g0.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g22kcal2.1g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.4g0.6g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836