Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g20g50kcal3g0.2g4.2g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi8.5g40kcal0.9g0.1g4.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g20g7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Salsa medium (Rainbow)6.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g225kcal9g5.4g19g1.2g
Valittu annoskoko78g113kcal4.5g2.7g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal2.3g1.4g4.8g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.8g3.5g12.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274