Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 11g39kcal0.7g8.5g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)13g22kcal0.4g0.5g2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g121kcal2.2g18g4.2g0.6g
Valittu annoskoko78g61kcal1.1g9g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal0.6g4.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.5g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469