Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 7g26kcal1g4g0.5g0.7g
Margariini 70%, keiju laktoositon 9g58kcal0g0g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 7g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g8.7g4.9kcal0.7g0.4g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g7g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Sokeri 5.9g24kcal0g5.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g329kcal7.8g34.6g16.8g2.2g
Valittu annoskoko78g164kcal3.9g17.3g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal2g8.7g4.2g0.6g
Arvot/100g100g211kcal5g22.2g10.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201475