Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,327g18kcal3g1.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.8g0g
Hermesetas, annos 5g2.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml5.5g1.1kcal0.4g0g0g0g
Kookoshiutale 2.7g18kcal0.2g0.2g1.8g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g247kcal12.6g4.2g19.6g0.8g
Valittu annoskoko78g123kcal6.3g2.1g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal3.2g1.1g4.9g0.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.7g12.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512