Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 16g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g29kcal2g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g177kcal13.8g9.8g9g0.4g
Valittu annoskoko78g88kcal6.9g4.9g4.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal3.5g2.5g2.3g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.8g6.3g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598