Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 6.2g23kcal1.4g0g2g0g
Pekoni, Euroshopper3.7g10kcal0.6g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 46g103kcal8.1g0g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 7.7g30kcal0.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g355kcal22.4g1.2g29.4g0.2g
Valittu annoskoko78g178kcal11.2g0.6g14.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal5.6g0.3g7.4g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809