Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 11g33kcal2g5.4g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Amerikan Pekoni filee, HK3.1g4.9kcal0.6g0g2.8g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g106kcal8.6g10.8g7.6g2.4g
Valittu annoskoko78g53kcal4.3g5.4g3.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal2.2g2.7g1.9g0.6g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202917