Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 1.7g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g22g9kcal0.1g0.9g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g55g59kcal10.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g150kcal21.4g2g5.2g0g
Valittu annoskoko78g75kcal10.7g1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g37kcal5.4g0.5g1.3g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184