Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g24g36kcal4.1g0.1g2.1g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g26g15kcal0.4g3.2g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g102kcal9g6.6g4.4g0g
Valittu annoskoko78g51kcal4.5g3.3g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal2.3g1.7g1.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.8g4.2g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902