Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 20g80kcal0g19.6g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.5kcal2g0.1g0g0g
Suklaa tumma 14g74kcal0.6g7.7g4.5g0.8g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl13g80kcal1.7g0.4g7.9g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)12g22kcal0.4g4.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g529kcal9.4g65g25g3.8g
Valittu annoskoko78g265kcal4.7g32.5g12.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g132kcal2.4g16.3g6.3g1g
Arvot/100g100g338kcal6g41.6g16g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191