Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
CousCous, keitetty 100g8.8g16kcal0.4g2.9g0.3g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%8.8g5.3kcal0.3g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.4g16kcal1.2g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g167kcal13g10.2g8g1.6g
Valittu annoskoko78g83kcal6.5g5.1g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal3.3g2.6g2g0.4g
Arvot/100g100g107kcal8.3g6.5g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338