Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl47g61kcal6.1g0.1g3.9g0g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g76kcal3g0.8g6.9g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl14g50kcal0.3g0.4g5.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g439kcal19g3.2g39.2g0g
Valittu annoskoko78g220kcal9.5g1.6g19.6g0g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal4.8g0.8g9.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.2g2g25.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765