Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 17g6.1kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Pinaattipakaste 150g8.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 12g15kcal1g2g0.2g0.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)8.1g19kcal1.6g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g8.6g32kcal1.1g6.1g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g156kcal9.6g17.2g5.2g3.4g
Valittu annoskoko78g78kcal4.8g8.6g2.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g39kcal2.4g4.3g1.3g0.9g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148