Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Katkarapu 8.4g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g11g4.3kcal0.1g0.8g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g13g3.1kcal0.2g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g30kcal3.4g3.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko78g15kcal1.7g1.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g8kcal0.9g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g19kcal2.2g2g0.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167