Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)25g7.9kcal0.5g1.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kanaliemi laimennettu 7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Herkkusieni 7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g25g18kcal3.8g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g63kcal9g4.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko78g31kcal4.5g2.2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal2.3g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g40kcal5.8g2.8g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207280