Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g15g10kcal0.2g2.2g0g0g
Keittojuurekset, apetit7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g6.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vihreä papu, pitkä3.7g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g81kcal6.6g6.2g3.2g1g
Valittu annoskoko78g41kcal3.3g3.1g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g20kcal1.7g1.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g52kcal4.2g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856