Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g52g74kcal10.4g0g3.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 6.5g15kcal0.3g1.1g0.9g0.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g12g32kcal2.1g0.2g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g248kcal26g3.4g14g1g
Valittu annoskoko78g124kcal13g1.7g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal6.5g0.9g3.5g0.3g
Arvot/100g100g159kcal16.6g2.2g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207984