Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola3.6g5.8kcal0.3g0.1g0.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.2g28kcal2.1g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.9kcal0g0g1g0g
Paprika punainen 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 29g64kcal5g0g4.9g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g8.6g14kcal0.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g258kcal16.8g3.4g19.6g1.2g
Valittu annoskoko78g129kcal8.4g1.7g9.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4.2g0.9g4.9g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.2g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208535