Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni 5.4g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g22g37kcal4.1g0g2.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g5.4g14kcal1.6g0.1g0.8g0g
Kanaliemi laimennettu 14g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g122kcal12.2g2.8g6.2g1.2g
Valittu annoskoko78g61kcal6.1g1.4g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal3.1g0.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.8g4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837