Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g72kcal5.7g0g5.5g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus13g46kcal1.8g0.1g4.2g0g
Aurajuusto8.1g28kcal1.6g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.6g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g370kcal22.2g2.2g30g1.4g
Valittu annoskoko78g185kcal11.1g1.1g15g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g93kcal5.6g0.6g7.5g0.4g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.4g19.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=211771